DESTINASJONER - ZIMBABWE

En reise gjennom et fantastisk lappeteppe av vakre landskap. Hvor du enn kommer, blir du alltid godt mottatt av lokalbefolkningen.

BESTILL DITT EVENTYR I DAG

ABOUT

En reise i Zimbabwe byr på et møte med interessant historie og de majestetiske Victoriafallene; det store middelalderpalasset, uberørt natur og dyreliv og mektige Zambezi.

Hwange National Park er landets største nasjonalpark med et rikt dyreliv, spesielt kjent for sine store elefantflokker. Hwange har en av de tetteste konsentrasjonene av dyr i Afrika og et stort artsantall pattedyr, med over 100 registrerte arter.

Like ved Hwange ligger Victoriafallene, og en reise til Zimbabwe er ikke komplett uten at man besøker landets desidert største attraksjon. Her blir Zambezielven til Mosi-oa- Tunya -”Røyken som tordner.” Selve fallene er flottest fra Zimbabwe-siden.

Zimbabwes største etniske gruppe er Shonafolket, kjent for sine mange skulpturer og utskjæringer. Kunsten er fargerik og uttrykksfull og ofte politisk inspirert.

Zimbabwe var britisk koloni fra 1923 til 1965, da det hvite mindretallsstyret i Rhodesia erklærte landet selvstendig. Dette ble imidlertid ikke internasjonalt anerkjent. Landet ble uavhengig nasjon i 1980 etter en frigjøringskrig, og tok navnet Zimbabwe etter ruinbyen «The Great Zimbabwe». Siden frigjøringen har landet opplevd politiske uroligheter som i 2008 førte til hyperinflasjon. Selv om økonomien er bedre nå, har Zimbabwe fortsatt store utfordringer. Turismen begynner å vende tilbake til Zimbabwe, og som besøkende bidrar man til bedre fremtidsutsikter for landet.
Nyttig å vite

Harare
14 millioner
Zimbabwe ligger i det sørlige Afrika, mellom Zambezi- og Limpopoelvene. Landet grenser til Sør-Afrika, Botswana, Zambia og tuppen av Namibia og Mosambik.
Kjøpes ved innreise for 30 – 50 USD.
USD
Temperert klima. Varm og tørr sesongen fra august til oktober. De beste periodene for å besøke landet er fra april til mai og august til september.
Engelsk, Shona og Ndebele.

Følg oss


Get Africa Tracel Facebook Get Africa Tracel Instagram

Nyhetsbrev

Bli den første til å høre om våre nyeste turer og destinasjoner for ditt neste eventyr.

KONTAKT OSS

Ta kontakt for et
uforpliktende reiseforslag

E-POST

© opphavsrett 2016. Get Africa Travel . All Rights Reserved

Nettstedet er designet og utviklet av Yellow House Marketing

Top