DESTINASJONER - mauritius

Vulkanøya mauritius i det sørvestlige indiahavet er utrolig vakker med grønne fjellformasjoner og langstrakte hvite sandstrender.

BESTILL DITT EVENTYR I DAG

OM MAURITIUS

Vulkanøya Mauritius ligger i det sørvestlige indiahavet og er utrolig vakker med sine grønne fjellformasjoner og langstrakte hvite sandstrender. Mauritius passer godt for alle som ønsker et trygt og rolig reisemål. Maten er av ypperste klasse, utmerket service og luksuriøs overnatting.

Øya har vært kjent av araberne siden 900-tallet, portugiserne kom som første europeere til øya i 1520. Hundre år senere kom nederlenderne som koloniserte øya i 1638. De brakte med seg afrikanske slaver, og ga øya navn etter prins Maurice av Nassau. Noen år senere, på 1700-tallet, kom øya under fransk kontroll. I 1810 tok britene over og beholdt kontrollen fram til uavhengigheten i 1968. Britene startet produksjon av sukker, noe som snart ble en lønnsom affære. Sukkerrør er fortsatt øyas viktigste eksportartikkel. Mauritius er et stabilt demokrati, og er i dag blant Afrikas rikeste land med en velutviklet turisme.

Reisen til Mauritius kan gjerne kombineres med safari og opplevelser i Kenya, Tanzania, Sør-Afrika, Zambia eller Botswana.
Nyttig å vite

Port Louis
1.3 millioner
900 km øst for Madagaskar i Indiahavet.
Norske borgere får turistvisum stemplet inn i passet ved ankomst. Pass må være gyldig i minst seks måneder etter hjemkomst.
Mauritisk rupi (MUR)
Tropisk med sørøst passatvind. Temperaturen varierer; om vinteren rundt 22°C, om sommeren rundt 34°C. Mauritius er en helårsdestinasjon.
Engelsk, fransk og kreolsk.

Følg oss


Get Africa Tracel Facebook Get Africa Tracel Instagram

Nyhetsbrev

Bli den første til å høre om våre nyeste turer og destinasjoner for ditt neste eventyr.

KONTAKT OSS

Ta kontakt for et
uforpliktende reiseforslag

E-POST

© opphavsrett 2016. Get Africa Travel . All Rights Reserved

Nettstedet er designet og utviklet av Yellow House Marketing

Top