DESTINASJONER - MALAWI

Malawi er en perle. Hver gjest møtes med smil og varme fra lokalbefolkningen. Lake malawi er som et gigantisk, krystallklart akvarium.

BESTILL DITT EVENTYR I DAG

OM MALAWI

Malawi ligger i hjertet av det sentrale sørlige Afrika og byr på ekte og minnerik afrikansk opplevelse. Malawi er et av de beste landene i Afrika hvis du vil møte bygdesamfunn der folk bare er vennlige, uten forventninger eller tilgjorthet. Landet er kjent som "Afrikas varme hjerte". Nesten alle snakker engelsk, veiene er gode og attraksjonene ligger ikke langt fra hverandre. Reis rundt med leiebil (venstrekjøring), eller få alt arrangert med privat guide.

Malawis geografi er formet av Afrikas Great Rift Valley: høye fjell, frodig og fruktbar dalbunn, og den enorme krystallklare innsjøen, Lake Malawi, den tredje største innsjøen i Afrika. Utforsk det endeløse, turkisblå vannet med tropiske fisk, nydelige gyldne strender og storslåtte solnedganger. Fyll dagene med kajakkpadling, snorkling, dykking, vannski eller et rolig båtcruise mens dere mater fiskeørnene. Minst to netter på vakre Mumbo Island er absolutt nødvendig!.

Mount Muljane er en av verdens høyeste inselberg på over 3000 meter (inselberg er en isolert, steinete masse) som reiser seg brått fra sletten. Navnet betyr ”øya i himmelen”. Mount Mulanje er markert av dype juv med spektakulære fosser. I nærheten finner dere også Malawis te-eiendommer som er vel verdt et besøk.

Liwonde Nasjonalpark er Malawis fremste safaridestinasjon. Her finner du et variert landskap med sump, skog, åpne gressletter, palmesavanner og enorme baobabtrær. Den mektige Shire River renner fra Lake Malawi til Zambezi River i Mosambik. Kombiner gjerne med safari i Zambia. Få timer fra Malawi finner vi et av de beste viltreservatene i Afrika som ennå ikke er fullt utforsket – South Luangwa Nasjonalpark i Zambia.
Nyttig å vite

Lilongwe
16 millioner
Sørøst i Afrika, i innlandet. Grenser mot Tanzania i nord, Mosambik i sør og Zambia i vest.
Ingen visum kreves på forhånd for å dra inn til Malawi.
Kwacha (MWK) 1 Nok = 65 MWK
Den tørre sesongen er mellom mars og november.
Engelsk og Chichewa

Følg oss


Get Africa Tracel Facebook Get Africa Tracel Instagram

Nyhetsbrev

Bli den første til å høre om våre nyeste turer og destinasjoner for ditt neste eventyr.

KONTAKT OSS

Ta kontakt for et
uforpliktende reiseforslag

E-POST

© opphavsrett 2016. Get Africa Travel . All Rights Reserved

Nettstedet er designet og utviklet av Yellow House Marketing

Top