DESTINASJONER - BOTSWANA

Botswana gir den ultimate naturopplevelsen. Opplev de store løvene i kalahari-ørkenen og elefantene i okavango-deltaet.

BESTILL DITT EVENTYR I DAG

OM BOTSWANA

Bli med til gjestfrie og vakre Botswana. Her venter safariopplevelser i storslått og variert landskap. Botswana er et paradis for naturelskere, og har trolig Afrikas største gjenværende bestand av savannedyr.

Landet byr på kontraster fra Kalahariørkenen, som dekker en tredjedel av Botswanas landområde, til verdens største innenlands delta, Okavangodeltaet. Hvert år strømmer vann fra høylandet i Angola inn over Kalahariørkenen og skaper et tropisk delta. Det er her man finner de største konsentrasjonene av dyr; store flokker av elefant og bøffel, løver, hyener, geparder, leoparder, villhunder og antiloper - for å nevne noen. Å oppleve Botswanas varierte dyreliv i mokorobåter (uthult trestamme) i det vakre deltaet, er unikt.

Landet er oppkalt etter sin største etniske gruppe, tswanaene. De fleste snakker godt engelsk. Landet ble frigjort i 1966 og har et stabilt demokratisk styre.

Botswana er en av de flotteste safaridestinasjonene i Afrika. Store områder er avsatt til nasjonalparker, og antall besøkende begrenses for å beskytte miljøet. Det gjør at dere får oppleve en urørt og uforstyrret villmark. Lodgene vi bruker er av høy standard og holder en profil som beskytter miljøet og menneskene som bor der. De mest kjente reisemålene er Moremi Game Reserve i Okavangodeltaet og Chobe National Park.

Get Africa Travel anbefaler Botswana som safaridestinasjon.
Nyttig å vite

Gaborone
2 millioner
Landet grenser mot Sør-Afrika, Namibia, Zambia og Zimbabwe Botswana ligger på den sørafrikanske høysletta 1100 meter over havet.
Det er ikke visumplikt for norske statsborgere.
Pula (BWP). 100 NOK = 88 BWP. Men man betaler i USD. Anbefaler å veksle i USD, 5,10 og 20 USD-sedler til tipsing
Botswana egner seg som reisemål hele året.

Følg oss


Get Africa Tracel Facebook Get Africa Tracel Instagram

Nyhetsbrev

Bli den første til å høre om våre nyeste turer og destinasjoner for ditt neste eventyr.

KONTAKT OSS

Ta kontakt for et
uforpliktende reiseforslag

E-POST

© opphavsrett 2016. Get Africa Travel . All Rights Reserved

Nettstedet er designet og utviklet av Yellow House Marketing

Top